OVER b&me bodywear Oisterwijk

Misschien vraagt u zich af waar nou eigenlijk b&me voorstaat?
Dat leggen we graag even uit!

Wij wilden graag in de naam laten zien dat we geen lingerie verkopen, maar dat we er zijn om u te helpen om u een goed gevoel te geven met behulp van onze kennis en de collectie.

Die ‘b’ staat eigenlijk voor veel van waar wij ons mee bezig houden: borsten, billen, buik, benen, beha, bikini, badpak, beautiful en be (zijn).  &me: dat betekent dat het om u draait! 

Het gaat ons dus om al die ‘b’s’ en u samen, om u een super goed gevoel te geven! Voor minder gaan wij niet!

LUXURY & ME

Gun u zelf de luxe en comfort die u verdient. Wij helpen u graag met het zoeken naar de juiste lingerie. Wij verkopen merken die net als wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Wij gaan er dan ook vanuit dat u van uw aankoop veel plezier zult hebben. Mocht dit om welke reden dan ook niet het geval zijn, aarzel dan zeker niet om ons dat te laten weten. We lossen dit altijd op!

STYLING & ME

b&me bodywear draait volledig om u, dat betekent paskamerservice. Wij zijn ervan overtuigd dat goed advies in de paskamer nodig is om de juiste maat en snit te kiezen. Maar ook om het mooiste model te vinden; in de juiste kleur en stijl die bij u past. Daarom hebben alle medewerksters van b&me bodywear de Lingerie Styling opleidingen met succes gevolgd. Dat maakt ons een erkende lingeriestyling winkel.

lingeriestylingbanner

Filmpje over LingerieStylingKom er achter welke lingerie het beste bij uw figuur past

LIFE & ME

U staat in ons klantensysteem en wilt erg graag nieuwe lingerie, maar heeft geen tijd om naar de winkel te komen? U kunt ook een bestelling via de e-mail of telefoon plaatsten! Wij denken mee over uw favoriete merk en weten welke specifieke modellen het best voor u zijn. Deze sturen we vervolgens geheel kosteloos op. Mocht het toch niet goed zijn, dan kunt het gewoon terugsturen of natuurlijk ruilen in de winkel. Op afspraak geeft b&me bodywear ook buiten de vaste openingstijden professioneel en persoonlijk advies. Net wat u wilt.

QUALITY & ME

Een kleine tip om de levensduur van uw beha te verlengen. Elastan behoudt z’n stevigheid beter als het schoon is, daarom raden wij u aan om de beha na 2-3 dragen te wassen.